Kaay Verachtert, uw kok aan huis

Dag iedereen, Ik stel me graag even voor.

Ik ben Kaay, 27 jaar, opgegroeid in Rotselaar en sinds enkele jaren vertoef ik samen met m’n vriendin Joyce in Leefdaal (Bertem).

 

Ik denk dat het geen verrassing is dat ik jullie vertel dat ik al van jongs af aan gepassioneerd ben door smaken, geuren en kleuren. Wanneer ik op 15-jarige leeftijd naar Vlaanderens beste hotelschool Ter Duinen in Koksijde trok, was dat niet meer dan logische stap. Hier ben ik, onder het alziend oog van strenge, maar rechtvaardige lesgevers en topchefs, gekneed en gevormd tot de chef die ik vandaag ben.

Ervaringen

Na stages bij onder meer restaurant Arenberg (* Michelin), Montiel (Barcelona) en Beluga Loves you ( **Nederland) kreeg mijn professionele loopbaan vorm onder de vleugels van Jeroen Meus in diens restaurant Luzine (Leuven). Hierna maakte ik een sprong als souschef naar restaurant Zappaz. Na 3 jaar meedraaien bij Zappaz in Leuven startte ik als chef aan het a la carte restaurant van het Vlaams parlement. Op die manier wilde ik opnieuw wat ademruimte creëren om te kunnen werken aan eigen kookprojecten, zonder de druk die het koken in een toprestaurant van het personeel vraagt. Deze nieuw ontsproten projecten en ideeën wil ik via deze website graag met jullie delen.

Kaay Verachtert, uw kok aan huis
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Afwijzen
Privacybeleid