Kok aan huis

Met deze optie brengt Kaay uw kok aan huis een verfijnde keuken tot in uw woonkamer, bedrijf of een andere locatie. Wij verzorgen alles tot in de puntjes zodat u enkel hoeft te genieten van het heerlijke eten en het gezelschap. Deze optie kan ik voor u verzorgen vanaf 8 personen.

 

Ik breng eigen potten, pannen en ander keukengerief mee (een vereiste van elke chef, me dunkt!), maar gebruik de keuken van de klant. De wensen van de gast wordt op voorhand besproken. Daarna doe ik, na een eigen brainstormsessie, enkele voorstellen van gerechten en stijl. U, de klant kan dus wel de stijl van de avond mee vormgeven, maar hoeft zich hierna alleen nog amper bezig te houden met uw taak als gastvrouw/heer. De beleving is hierdoor uiteraard veel groter gezien de gasten nog meer kunnen genieten van elkaars gezelschap, en dat in eigen vertrouwde omgeving en privacy.

 

Wij maken een persoonlijke offerte rekening houdend met uw wensen.

Take-away menu

Naast onze catering-formule bieden wij vanaf 2021 ook een take-away menu aan. Deze optie geldt enkel tijdens de feestdagen (onderandere kerstmis, oudjaar, pasen..) en dienen zelf in Leefdaal (Bertem, Vlaams-Brabant) opgehaald te worden. We schotelen menu’s voor die net dat tikkeltje atypischer en specialer zijn. Ik ben ervan overtuigd dat kwaliteitsvolle, eerlijke producten nuttigen met familie en huisgenoten, zeker in deze tijden onontbeerlijk is en mensen helpt om beter om te gaan met de realiteit en het bespreken van toekomstplannen.

Ik probeer er een halszaak van te maken dat m’n klanten praktisch geen voorbereidend werk meer hebben aan de bereiding van de menu. Zo snel mogelijk een restaurant-setting creëren in hun eigen kot, dat is de bedoeling van deze take-away-formule.

 

Contacteer me via deze website of hou mijn sociale media goed in het oog om op de hoogte te blijven wat we in petto hebben.

take-away menu Traiteur Leefdaal

Voor al uw events, recepties, …

Een babyborrel, een nieuwjaarsreceptie, een drink om welke reden dan ook of een personeelsfeest? Kaay uw kok aan huis biedt originele en smaakvolle hapjes aan. Ook hier bent u vrij om zelf te beslissen wat u de gasten wil aanbieden. Wij denken mee met u na, zodat u van uw feest of activiteit een succes en zorgeloos feest kan maken.

Scrol naar beneden voor alle opties die Kaay voor u kan verzorgen.

Huwelijk- en verlovingsfeest

U gaat trouwen. Proficiat! Bij zo een hoogdag hoort uiteraard ook topcatering. Kaay uw kok neemt dit graag ter harte. We verzorgen met plezier de receptie met lekkere gastronomische hapjes. Daarna een verfijnde lunch/diner, al staand of zittend, om uw dag compleet te maken. Met deze formule is er veel mogelijk, afhankelijk van uw ideeën en wensen.

Kaay, uw kok aan huis voor privé diners, traiteurdienst, catering en events

Communie- of lentefeest

Organiseert u binnenkort een communie- of lentefeest, maar weet u niet wat koken voor je gasten? Breek je hoofd niet verder. We verwennen jullie gastronomisch waarbij uiteraard een aangepast kids-menu niet kan ontbreken. Kinderen baas!

Niet gevonden wat u zocht?

Staat uw idee niet tussen onze formules? Geen paniek. Laat ons weten wat jullie in gedachten hebben en wij antwoorden je zo snel mogelijk met onze opties. Verse producten en op maat gemaakt culinair advies zijn immers m’n specialiteit.

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Afwijzen
Privacybeleid